Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων - γενικά:
 

Σε περίπτωση που η συσκευασία την οποία παραλάβατε είναι αλλοιωμένη ή κατεστραμμένη, οφείλετε να την ανοίξετε και να ελέγξετε την κατάσταση του προϊόντος παρουσία του μεταφορέα (courier). Σε περίπτωση που αυτό βρεθεί κατεστραμμένο, σημειώστε το όνομα του μεταφορέα και επικοινωνήστε γραπτώς (e-mail) με το www.spelectronics.gr. Η επιστροφή ενός προϊόντος γίνεται αφού έχετε λάβει σχετική έγκριση, έπειτα από συνεννόηση με το www.spelectronics.gr. Η επιστροφή ενός προϊόντος πρέπει να γίνει εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Επιστροφές πέραν του χρονικού αυτού ορίου ενδέχεται να μην γίνουν δέκτες. Πριν επιστρέψετε ένα προϊόν, συσκευάστε το σε ένα μεγαλύτερο κουτί, μαζί με την αρχική του συσκευασία, ώστε να είναι καλύτερα προστατευμένο κατά την αποστολή. Το προϊόν που θα επιστρέψετε στο www.spelectronics.gr πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές ή όπως ακριβώς ήταν κατά την παραλαβή του (σε περίπτωση που ήταν ελαττωματικό), η αρχική του συσκευασία να συμπεριλαμβάνεται μέσα στην νέα συσκευασία και να είναι σε άριστη κατάσταση. Εάν δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι (άθικτη συσκευασία, άριστη κατάσταση προϊόντος ή στην κατάσταση στην οποία αυτό παρελήφθη, πρότερη συνεννόηση με το www.spelectronics.gr, επιστροφή εντός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου), επιστρέφεται ξανά στον πελάτη με χρέωση του πελάτη.

 

Επιστροφές προϊόντων - για ιδιώτες:
 

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μία παραγγελία και να επιστρέψετε ένα προϊόν, εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, σας γίνεται επιστροφή χρημάτων στις 5 του επόμενου μήνα, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία του. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του επιβαρύνουν εσάς. Επίσης επιβαρύνεστε με το ποσό των 10 ευρώ, για την κάλυψη εξόδων διαχείρισης. Εάν παραλάβατε κατεστραμμένο ή ελαττωματικό προϊόν, δικαιούστε να το επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του, εάν το επιθυμείτε. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και εκείνα για την αντικατάστασή του επιβαρύνουν το www.spelectronics.gr.

 

Επιστροφές προϊόντων - για εταιρείες:
 

Δικαίωμα επιστροφής (εντός 7 εργάσιμων ημερών) έχετε μόνο στην περίπτωση που το προϊόν το οποίο παραλάβατε είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό ή εάν έχει γίνει λάθος στην λήψη της παραγγελίας από την πλευρά του www.spelectronics.gr Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή, καθώς και εκείνα για την αντικατάστασή του επιβαρύνουν το www.spelectronics.gr.