Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες αποστολής των προϊόντων

 

Το www.spelectronics.gr σας προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των €50 έως 4 κιλά. Εξαιρούνται οι αποστολές με προορισμό την Κύπρο και τα προΐόντα με μεγάλο όγκο.

 

Το www.spelectronics.gr σας προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

Α) Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας, με την εταιρία ταχυμεταφοράς ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ (ΕΛΤΑ Courier), ΤΑΧΥΔΕΜΑ courier και COMVOS EXPRESS courier, σε όλη την Ελλάδα και παράδοση  στο χώρο σας 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία της παραγγελίας. Το ποσό των εξόδων αποστολής, υπολογίζεται με βάση του πραγματικού ή του ογκομετρικού βάρους.

Β)  Εάν δεν επιθυμείτε να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Πάτρα, Σατωβριάνδου 43. Σε αυτή την περίπτωση, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.

 

Πληροφορίες κόστους αποστολής 

 

Εντός πόλεως (Πάτρα) έως 2 κιλά €2,20, επιπλέον kg €1,50 . Αντικαταβολή €3,00

Σε όλη την Ελλάδα έως 2 κιλά €2,60, επιπλέον kg €1,50. Αντικαταβολή €3,00

Στην Κύπρος έως 2 κιλά €16,00, επιπλέον μισό κιλό €1,90. Αντικαταβολή €3,00

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

 

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το καλάθι του www.spelectronics.gr υπολογίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών με βάση το βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει, ώστε να έχετε άμεση ενημέρωση του συνολικού κόστους της παραγγελίας σας. Εξαιρούνται τα προϊόντα με μεγάλο όγκο ή μεγάλο βάρος. Σε αυτή την περίπτωση αναιρείτε ο αυτόματος υπολογισμός κόστους των μεταφορικών από το καλάθι του www.spelectronics.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας.